nieuws

Video: Fiets Awards 2019

Ondernemen 863

De inschrijving voor de Fiets Awards 2019 is geopend. De Fiets Awards bestaan uit de Fietsverkiezing 2019 en de Fiets Innovatie Awards 2019. “Het moment voor de fietsindustrie om zichzelf in de spotlights te zetten”, zegt organisator RAI Vereniging.

Video: Fiets Awards 2019

De uitreiking van de Fiets Awards prijzen vindt plaats op vrijdag 1 maart 2019 tijdens de opening van de fietsbeurzen Bike MOTION en E-bike Xperience in Utrecht. Dan worden ook de Bike MOTION Awards uitgereikt.

Fietsverkiezing

De Fietsverkiezing bestaat uit de Fiets van het Jaar, de E-bike van het Jaar, de Speed E-bike van het Jaar, de Racefiets van het Jaar en MTB van het Jaar. Inzendingen voor de Fiets van het Jaar verkiezing kunnen tot uiterlijk 21 januari 2019 aangemeld worden. Ze dienen uiterlijk 7 februari 2019 beschikbaar te zijn voor jurering.

De inzendingen moeten uiterlijk 28 januari 2018 beschikbaar zijn voor jurering. Inschrijven kan via de website van de Fiets Awards, door middel van het het digitale inschrijfformulier.

Fiets Innovatie Awards

De Fiets Innovatie Awards zijn in het leven geroepen om nieuwe, innovatieve producten en toepassingen op het gebied van fietsen extra onder de aandacht te brengen van het publiek.

Reageer op dit artikel