nieuws

Patrick Ebbeling weg bij Kroone Liefting

Ondernemen 3090

Patrick Ebbeling heeft besloten zich terug te trekken uit de directie van fietsenzaak Kroone Liefting in het Noord-Hollandse Limmen. Deze zaak werd in 2007 uitgeroepen tot Tweewielerwinkel van het Jaar 2007 en was toen van René Borsjes en John Vader. In 2016 verkochten zij de zaak aan Dirk de Boer en Patrick Ebbeling, beide toen werkzaam als directeur van AGU.

Patrick Ebbeling weg bij Kroone Liefting
Na drie jaar in de retail gaat Patrick Ebbeling bij fabrikant Basil aan de slag. Foto Tweewieler

Nu, na bijna drie jaar in de retail gewerkt te hebben, is Patrick Ebbeling erachter gekomen, dat hij toch liever bezig is met producten ontwikkelen en in de markt zetten. In het verleden was Patrick Ebbeling directeur van Hesling Products (Fastrider fietstassen), wat later werd overgenomen door AGU. Alle aandelen van Patrick Ebbeling gaan per 1 januari 2019 over naar Dirk de Boer.

Lees ook

Kroone Liefting overgenomen door Dirk de Boer en Patrick Ebbeling

Kroone Liefting uitgeroepen tot Tweewielerwinkel van het Jaar 2007

 

 

Foto's

Reageer op dit artikel