nieuws

Lennart van Aggele nieuwe Commercieel manager Nederland bij Dynamo

Ondernemen 798

Dynamo Retail Group blijft sinds de fusie in 2014 groeien als retailorganisatie. Door verschuivingen binnen het bedrijf wordt de functie van Commercieel manager Nederland door Jeroen Schrijver overgedragen aan Lennart van Aggele, afkomstig van Accell.

Lennart van Aggele nieuwe Commercieel manager Nederland bij Dynamo
Lennart van Aggele heeft de laatste 13 jaar bij Accell gewerkt. Foto DRG

Van Aggele draagt, samen met het regiomanagement en het retailsupportteam, zorg voor optimale aansluiting tussen het strategisch beleid van Dynamo Retail Group en het commercieel beleidsplan. Hij is sinds 1995 actief in de tweewielerbranche, waarvan de laatste 13 jaar bij Accell. Per 1 december start hij in zijn nieuwe functie bij Dynamo Retail Group.

Jeroen Schrijver andere functie

Jeroen Schrijver bekleedt vanaf juli 2018 de functie van Marketing Intelligence & Business Development manager en daardoor ontstond er een vacature voor een nieuwe commercieel manager.

 

Reageer op dit artikel