nieuws

Laatste mogelijkheid voor inschrijving verkiezing

Ondernemen 118

Morgen, dinsdag 4 december, is de laatste dag om in te schrijven voor de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2019. Ervaar ook de omzetplus die zoveel eerdere winnaars al hebben gerealiseerd. Voor deelname aan de verkiezing kunt u het digitale inschrijfformulier invullen en ons foto’s van uw winkel sturen

Laatste mogelijkheid voor inschrijving verkiezing
Morgen, 4 december 2018, sluit om 17.00 uur de inzendtermijn voor de verkiezing.

Dinsdag 4 december om 17.00 uur is de deadline voor inzenden van het inschrijfformulier voor deelname aan de Tweewielerwinkel van het Jaar 2019. Op het inschrijfformulier moeten gegevens over uw bedrijf, met omzetgegevens van de winkel en de werkplaats ingevuld worden met een motivatie waarom u denkt dat uw winkel Tweewielerwinkel van het Jaar zou moeten worden.

Vakjury gaat half december selecteren

Half december komt de vakjury bijeen voor een zogenaamde desk check, waarna de jury aan de hand van de motivatie en op basis van de kengetallen bepaalt welke winkels doorgaan naar het vervolgtraject van de verkiezing.

Bezoek van mystery shopper

De winkels die door de vakjury zijn geselecteerd, worden vervolgens door een externe partij gecheckt op kredietwaardigheid. Verder krijgen deze bedrijven bezoek van en worden gebeld door een mystery shopper. Hiervan krijgen de deelnemers een terugkoppeling.

Selectie finalisten

Uit deze genomineerden worden de uiteindelijke finalisten geselecteerd. Deze winkels krijgen bezoek van de vakjury, worden financieel geanalyseerd en online beoordeeld. De vakjury bestaat uit branchekenners, retaildeskundigen, een online specialist, een onafhankelijke accountant en een mystery shopper. Zij kiezen gezamenlijk de Tweewielerwinkel van het Jaar 2019.

Eerste ronde alleen beoordeling vakjury

Anders dan vorig jaar hebben consumenten voor de algemene titel Tweewielerwinkel van het Jaar nog geen stem. In de eerste ronde gaat de vakjury een eerste selectie maken van bedrijven die mee kunnen doen aan de verkiezing voor deze titel.

Aanmelden voor verkiezing

Inschrijven kan op de speciale website: www.tweewielerwinkelvanhetjaar.nl. Na aanmelding ontvangt u een uitgebreid inschrijfformulier waarop u gegevens over uw bedrijf moet invullen, met omzetgegevens van de winkel. Samen met een aantal duidelijke foto’s van de winkel en werkplaats stuurt u dit formulier naar Tweewieler, waarna half december de vakjury de inschrijfformulieren gaat bekijken. Aan de hand van de ingevulde gegevens en de meegestuurde foto’s beoordeelt de vakjury welke winkels doorgaan naar het vervolgtraject van de verkiezing. Net als in het verleden kiest de vakjury een aantal genomineerden, waaruit de uiteindelijke finalisten gekozen worden.

Selectie genomineerden

De winkels die door de vakjury zijn genomineerd, worden vervolgens door een externe partij gecheckt op kredietwaardigheid. Verder krijgen deze bedrijven bezoek van en worden gebeld door een mystery shopper. Hiervan krijgen de deelnemers een terugkoppeling.

Finalisten krijgen bezoek van vakjury

Uit deze genomineerden worden de uiteindelijke finalisten geselecteerd. Deze winkels krijgen bezoek van de vakjury, worden financieel geanalyseerd en online beoordeeld. De vakjury bestaat uit branchekenners, retaildeskundigen, een online specialist, een onafhankelijke accountant en een mystery shopper. Zij kiezen gezamenlijk de Tweewielerwinkel van het Jaar 2019. De titel wordt uitgereikt op vrijdagavond 1 maart 2019 tijdens Bike MOTION Benelux 2019 in Jaarbeurs Utrecht.

Wilt u als bedrijf de verkiezing ondersteunen, kijk dan op deze pagina.

Hoofdsponsor

Vriend van de verkiezing

Reageer op dit artikel