nieuws

De beste artikelen uit 2018

Ondernemen 492

Het jaar 2018 was voor de tweewielerbranche een bijzonder dynamisch jaar. Op onze website en in ons blad heeft u er van alles over kunnen lezen. In de speciale digitale uitgave ‘Het beste van 2018’ presenteren we u vijf van de meest opmerkelijke artikelen van het afgelopen jaar.

De beste artikelen uit 2018

De artikelen die we hebben gebundeld, betreffen onder andere een achtergrondverhaal over de keuze van steeds meer jongeren voor de e-bike en de populaire modellen van afgelopen jaar. Dealers geven hun visie op de markt. Daarnaast een artikel dat antwoord geeft op de prangende vraag die de komende jaren actueel zal blijven: wat brengen serviceconcepten de dealer.

Bijzonder waardevol is ook het artikel over hoe je als tweewielerspecialist het rendement van de werkplaats verhoogt. Een eyeopener is het verhaal van Gérard Mimpen, directeur Benelux van Zeg. Hij stelt dat ons land teveel grijze winkels heeft. Het laatste artikel dat we hebben gebundeld is dat over het Duitse Rose Bikes. Zij hebben het omnichannel-concept tot in detail doorgevoerd.

Doe uw voordeel met de bundeling van deze artikelen en download de gratis pdf.

Alle medewerkers van Tweewieler en uitgeverij Vakmedianet wensen u het allerbeste voor 2019.

 

Reageer op dit artikel