nieuws

Pon heeft 20 procent Accell in handen

Ondernemen 890

Pon Holdings heeft het belang in Accell op 20 november verhoogd naar de beoogde 20 procent en geeft aan het daarbij te laten. Pon kocht dinsdag op de beurs ruim 338.000 aandelen Accell voor gemiddeld 19 euro per stuk.

Pon heeft 20 procent Accell in handen

De afgelopen dagen werden ook al aandelen gekocht. Vorig jaar wilde Pon nog Accell in zijn geheel overnemen. Pon Holdings heeft de intentie uitgesproken om voor de langere termijn aandeelhouder te worden van Accell.

Van 5 naar 20 procent

Op 14 november 2018 kondigde Pon aan een belang van ruim 5 procent te hebben genomen in Accell en te mikken op een belang van maximaal 20 procent. In de afgelopen week kocht Pon steeds aandelen bij en maandag 19 november had Pon het belang al vergroot naar 18,6 procent.

Lees verder

Pon wil belang van maximaal 20 procent in Accell

Reageer op dit artikel