nieuws

Ledenbijeenkomst BOVAG Fietsbedrijven: kracht van het fietsbedrijf

Ondernemen 314

De afdeling Fietsbedrijven van BOVAG houdt op donderdag 29 november een ledenbijeenkomst met als thema Kracht van het fietsbedrijf. Tijdens deze ledenbijeenkomst geeft Omdenken een clinic. Daarin leren deelnemers door anders te kijken op nieuwe ideeën en inzichten te komen, en op een positieve manier met veranderingen om ons heen om te gaan. Een leerzaam en interactief programma met veel humor.

Ledenbijeenkomst BOVAG Fietsbedrijven: kracht van het fietsbedrijf

Naast deze Omdenken-clinic staat er nog meer op het programma in het kader van het thema Kracht het fietsbedrijf. Actuele dossiers en actuele ontwikkelingen in fietsland worden besproken en ook komt de samenwerking tussen dealer en fabrikanten aan bod. Nieuw tijdens de ledenbijeenkomst is  dat er rondetafelgesprekken worden gevoerd met elkaar.

Met nieuwe kennis en ideeën naar huis

“Vaak blijkt dat ondernemers tegen dezelfde uitdagingen aanlopen en zelf het wiel opnieuw gaan uitvinden. Door op deze manier met elkaar in gesprek te gaan, kan men leren van elkaar en gaan deelnemers met nieuwe kennis en ideeën naar huis. We sluiten de dag samen af met een heerlijke barbecue, waarbij er genoeg tijd is om bij te praten met collega’s”, aldus BOVAG. De bijeenkomst begint om 14.30 uur in het BOVAGhuis in Bunnik. Klik hier voor het gehele programma.

Foto's

Reageer op dit artikel