nieuws

Kruitbosch versterkt zich met Martijn van Os en Reinier Foppen

Ondernemen 996

Kruitbosch heeft zich versterkt met Martijn van Os als Manager Service & Kwaliteit en Reinier Foppen als Hoofd Productmanager.

Kruitbosch versterkt zich met Martijn van Os en Reinier Foppen
Martijn van Os is door Kruitbosch aangetrokken als Manager Service & Kwaliteit.

Martijn van Os is de nieuwe Manager Service & Kwaliteit bij Kruitbosch. Hij is daarmee verantwoordelijk voor de aansturing en optimalisatie van de afdeling Service en Kwaliteit. Op deze afdeling komen onder andere retourzendingen en garantievragen binnen en worden de samples voor productie beoordeeld.

Productoptimalisatie

Deze vertaalt Van Os vervolgens naar concrete voorstellen voor productoptimalisaties. “In zijn vorige functie bij Leen Bakker en bij Edelman heeft Martijn veel ervaring met het optimaliseren van kwaliteitsafdelingen en met procesoptimalisatie binnen de supply chain. Daarbij staat de wens van de klant centraal”, aldus Kruitbosch.

Belangrijk is volgens de leverancier dat bepaald wordt wat de wens van de klant is en dat processen hierop afgestemd worden. “Ook communicatie is cruciaal: de oplossing wordt duidelijk gecommuniceerd naar de klant en vervolgens op de juiste wijze
uitgevoerd”, zegt Kruitbosch.

Reinier Foppen

Deze zomer is Reinier Foppen bij Kruitbosch gestart. In zijn rol als Hoofd Productmanager geeft hij leiding aan het productmanagementteam.

Reinier Foppen geeft in zijn rol als Hoofd Productmanager leiding aan het productmanagementteam.

Reinier Foppen is door Kruitbosch aangetrokken als Hoofd Productmanager. Daarbij geeft geeft hij leiding aan het productmanagementteam. Dit team is verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en (laten) produceren van de collecties van Cortina, Alpina, Cortina Bike Fashion Accessoires, Brooks en Urban Proof.

Verder onderhoudt en ontwikkelt hij relaties met (strategische) leveranciers ten einde een verdere groei te realiseren. “Reinier is hiermee bekend vanuit zijn vorige functie als Manager Product Marketing SEAT bij Pon’s Automobielhandel”, zegt Kruitbosch.

Reageer op dit artikel