nieuws

Informatiebijeenkomst Accell Dealervereniging volgende week in BOVAGhuis

Ondernemen 557

De Accell Dealervereniging organiseert op 13 november een informatieavond in het BOVAGhuis in Bunnik. Daar geven ze uitgebreid uitleg over hun plannen voor het komend jaar en is er voldoende tijd voor het stellen van vragen.

Informatiebijeenkomst Accell Dealervereniging volgende week in BOVAGhuis

In het nieuwste dealercontract is de Accell Dealervereniging als officieel overlegorgaan benoemd. Het doel daarvan is om de samenwerking tussen fabrikant en dealers te verbeteren en de onderhandelingspositie te versterken, in een periode vol veranderingen en ontwikkelingen.

Aandachtspunten in Accell Dealervereniging

Dat maakt het belangrijk om een dealervereniging te hebben. Tjdens de informatiebijeenkomst op 13 november krijgt u meer informatie over de plannen en aandachtspunten. U kunt kennismaken met de bestuursleden, die u gaan vertegenwoordigen in de dealervereniging. En er is ruimte voor het stellen van vragen.

Programma bijeenkomst Accell Dealervereniging

  • 00 uur inloop met soep een broodjes
  • 00 uur start programma
  • 00 uur afsluitende borrel

De toegang is gratis en exclusief voor dealers van Accell. Aanmelden voor deze avond kan via www.accelldealervereniging.nl.

Reageer op dit artikel