nieuws

Dick van de Steeg nieuwe Sales & Marketing Manager Pedalfactory

Ondernemen 891

Pedalfactory B.V., eigenaar van de fietsmerken Brikbikes en Sandwichbikes, heeft Dick van de Steeg aangesteld als de nieuwe Sales & Marketing Manager.

Dick van de Steeg nieuwe Sales & Marketing Manager Pedalfactory

Dick van de Steeg is per 8 oktober 2018 gestart bij Pedalfactory. Hij is verantwoordelijk voor de invulling van alle verkoop- en marketingactiviteiten van Brikbikes en Sandwichbikes.

25 jaar ervaring in de branche

Van de Steeg (49) heeft ruim 25 jaar ervaring in de branche en is werkzaam geweest bij merken als Sparta, Lepper en EQ-Bikes. “Dick kent het dealernetwerk als geen ander en weet wat er nodig is om de consument en het dealerkanaal aan zich te binden”, zegt Pedalfactory.

Brikbikes en Sandwichbikes

In zijn functie zal Van de Steeg zich gaan bezighouden met de verkoop- en marketingactiviteiten van het merk Brikbikes. Daarnaast is het zoeken van de juiste verkoop- en presentatie kanalen voor het ‘Dutch Design’ fietsmerk Sandwichbikes een taak. Voor beide merken zal hij ook een invulling gaan geven in de zakelijke markt.

Reageer op dit artikel