nieuws

Kruitbosch breidt Portal met app voor mobiel scannen

Ondernemen 218

Kruitbosch heeft de dit voorjaar gelanceerde Portal uitgebreid met een app. Met die app kunnen dealers met de smartphone bestellingen plaatsen.

Kruitbosch breidt Portal met app voor mobiel scannen

Hiermee wil Kruitbosch zijn online bestelsysteem nog efficiënter en gebruiksvriendelijker maken. “Veel van onze klanten gebruiken een handscanner om producten te scannen. Dat scannen kan nu met de app. Na het scannen van de barcode kan aangegeven worden hoeveel producten besteld moeten worden. Vervolgens plaats je ze met één klik in de winkelwagen”, zegt de leverancier. Ook kunnen beursaanbiedingen eenvoudig gescand worden op het Bike Event, op 1 en 2 oktober.

Zoeken in het assortiment van Kruitbosch

Kruitbosch bestel-app

Na het scannen van de barcode kan aangegeven worden hoeveel producten besteld moeten worden. Vervolgens plaats je ze met één klik in de winkelwagen.

Uiteraard kan er binnen de app gezocht worden op producten uit het assortiment van Kruitbosch. “De gebruiker is hierbij niet gebonden aan een specifieke computer op locatie. Op elk moment kan de smartphone erbij gepakt worden en een bestelling geplaatst worden. Handig wanneer iets vergeten is of als de bestelling nagelopen moet worden”, zegt de leverancier.

De app is beschikbaar voor Android en iOS en kan gedownload worden via www.kruitbosch.nl/app.

Reageer op dit artikel