nieuws

Boogle Bike abonnementsfiets

Ondernemen 1299

Boogle Smart Cycling introduceert met het ‘Membership Boogle Bike’ een soort abonnementsfiets in Deventer. Op de website kun je ‘member’ worden voor 1, 2 of 3 jaar. Met het membership heb je altijd een fiets tot je beschikking voor een vast bedrag per maand. Boogle Bike levert ook e-bikes en speed pedelecs.

Boogle Bike abonnementsfiets
De Boogle E-bike met Bafang. Foto Boogle Smart Cycling

Bij een 3-jarige membership overeenkomst ontvangt de member bij aanvang van het membership een nieuwe fiets in bruikleen. De minimale overeenkomstperiode voor de e-bike en speed pedelec is 12 maanden. De Boogle Bike blijft eigendom van Boogle Smart Cycling. Na 3 jaar heeft de member de mogelijkheid om het membership te verlengen en zal de gebruikte fiets worden omgeruild voor een nieuwe fiets.

Samenwerking met BIG bicycles

Boogle Smart Cycling is dit jaar (2018) opgericht en werkt intensief samen met BIG Bicycles en FSN (Fiets Service Nederland). Directeur Michel van Velsen: ‘Boogle is geen onderdeel van een van deze bedrijven. Boogle is klant van BIG bicycles voor de aanschaf van de Boogle Fietsen. En we maken  gebruik van het netwerk van Fiets Service Nederland voor reparatie en onderhoud.’

Oranje voorvelg

Kenmerkend voor de Boogle Bike is de oranje voorvelg, verder met dikke spaken, slippedalen en antilekbanden. Er is keuze uit 4 fietsen:

  • Boogle Bike Basic, een fiets met terugtraprem en voordrager: € 11,95 per maand
  • Boogle Bike Comfort, een fiets met drie versnellingen en een voordrager: € 18,65 per maand
  • Boogle Bike E-bike (met Bafang accu): € 37,35 per maand
  • Boogle Bike Speed Pedelec: € 121,50 per maand

Na 3 jaar nieuwe fiets

Het membership Boogle Bike ga je aan voor minimaal 1 jaar en bij een membership van 3 jaar krijg je aan het einde van die periode een nieuwe fiets. Dat geldt voor alle modellen. De Boogle Bike kan worden gerepareerd bij een van de 200 Fiets Service Nederland (FSN) punten. Tevens is de ANWB Pechpas gekoppeld aan het membership Boogle Bike.

Circulair principe

De materialen voor de Boogle Bike zijn duurzaam ontwikkeld, zegt de website. Na een membership van 3 jaar worden de materialen van de bruikleenfiets gerecycled voor nieuwe fietsen en fietsonderdelen. Een stap richting circulair ondernemen.

Reageer op dit artikel