nieuws

ZEG na 2 jaar afwezigheid weer aanwezig op Eurobike 2019

Ondernemen 774

ZEG is komende jaren present op de Eurobike. Na een afwezigheid van twee jaar zullen de eigen merken van ZEG, waaronder Bulls, Hercules, Kettler Alu-Rad en Flyer, op ’s werelds meest toonaangevende fietsbeurs in Friedrichshafen te zien zijn. In 2019 vindt de Eurobike plaats van 4 tot 7 september.

ZEG na 2 jaar afwezigheid weer aanwezig op Eurobike 2019
Foto Messe Friedrichshafen

ZEG verbindt zich aan de Eurobike tot en met de editie van 2021. Klaus Wellmann, CEO van Messe Friedrichshafen, is verheugd ZEG weer te mogen verwelkomen op Eurobike: “Als federatie van zo’n 960 onafhankelijke fietsdealers heeft de ZEG een zeer sterke positie in de belangrijkste Duitse markt, niet alleen wat betreft distributie, maar ook de inkoop. Hiermee onderstrepen we het belang van Eurobike als fietsbeurs waar de noviteiten als eerste te zien zijn.” Met de data van 4 t/m 7 september gaat de grootste vakbeurs ter wereld in 2019 terug naar de ‘oude’ periode. 

Eurobike internationaal platform

Georg Honkomp, managing director van ZEG, is blij met de deelname in 2019. Hij stelt niet alleen de professionele uitwisseling op prijs, maar ook de interacties met alle fietsliefhebbers: “Eurobike is het belangrijkste internationale platform qua beurzen en is absoluut noodzakelijk als een wereldwijd forum voor onze sector. In deze nieuwe samenwerking met Messe Friedrichshafen zien we een uitstekende mogelijkheid om het enthousiasme voor milieuvriendelijke mobiliteit verder te stimuleren en we verheugen ons op persoonlijke contacten met gespecialiseerde dealers en het brede publiek. Met het uitgebreide productportfolio van onze fietsmerken verwachten we niet alleen grote belangstelling te hebben van bestaande ZEG-leden, maar ook van nieuwe dealers, zowel nationaal als internationaal. ”

Consumentendag

Van 4 tot 6 september zal Eurobike 2019 alleen toegankelijk zijn voor vakbezoekers. Net als in het verleden zal er op zaterdag 7 september weer een consumentendag zijn.

 

 

 

Reageer op dit artikel