nieuws

Wilmar introduceert verhuurmodule voor tweewielerspecialisten

Ondernemen 450

Wilmar introduceert Wilmar Rental, een module voor fietsverhuur, waarmee klanten via de website van de tweewielerspecialist fietsen kunnen reserveren, betalen en direct een verzekering afsluiten.

Wilmar introduceert verhuurmodule voor tweewielerspecialisten

Daarmee wordt fietsverhuur een stuk eenvoudiger voor de tweewielerspecialist, zegt Wilmar Rental. “Door het in- en uitchecken met een scanner registreert u makkelijk, snel en nauwkeurig wie welke tweewieler mee heeft gekregen. Met het systeem manage je verhuurfietsen, betalingen, klantregistraties en behoud je overzicht.”

De module geeft inzicht in fietsen de ingepland zijn, verhuurd of te laat zijn. Dat overzicht is te bekijken op de pc, maar ook op telefoon of tablet. Wilmar Rental kost vanaf € 20,- per maand.

Scanner

Voor de diefstalverzekering werkt Wilmar samen met ENRA Verzekeringen. Het in- en uitchecken van de huurfietsen gebeurt door middel van een scanner. De verhuurder kan zelf artikelgroepen aanmaken, met bijbehorende tarieven en het aantal verhuurdagen. In zo’n artikelgroep kunnen naast fietsen dan bijvoorbeeld accessoires zitten, zoals helmen of fietstassen.

Update Wilmar Retail

Wilmar Retail komt in september verder met updates. Zo is er nu een directe koppeling met Hermann Hartje en een nieuwe manier van retourregistratie. Met deze koppeling kun je:

  • Pakbon inlezen
  • Direct bestellen vanuit Wilmar
  • Voorraadstatus leverancier bekijken
  • Persoonlijke inkoopprijs inzien

Retour kassabon

Sinds de update staat er een barcode onderaan de kassabon, met deze barcode kun je producten retour nemen. Door in de kassa op Retourbon te klikken en de barcode te scannen, krijgt je direct een overzicht met de verkochten artikelen. Hier kan worden aangegeven welke onderdelen retour worden gebracht. Daarna is er de keuze hoe deze retour verwerkt moet worden, bijvoorbeeld het bedrag teruggeven in de vorm van een tegoedbon. De originele bon kan nogmaals uitgeprint worden waar het retouronderdeel is doorgestreept.

Reageer op dit artikel