nieuws

Niels de Lange nieuwe verkoopdirecteur Shimano Europa

Ondernemen 892

Onlangs werd bekend dat René Veenhuizen per 1 oktober Erik Naberman gaat opvolgen als Managing Director van Shimano Benelux. Daarmee kwam zijn vorige functie als verkoopdirecteur van de Shimano Europe Bike-divisie vrij. Inmiddels heeft Shimano Europe Niels de Lange aangesteld als zijn opvolger.

Niels de Lange nieuwe verkoopdirecteur Shimano Europa
Niels de Lange heeft meer dan 10 jaar verkoopervaring bij Shimano. Foto Shimano

De Lange wordt leidinggevende bij Shimano Europe OTC Sales, OEM Sales en de PRO productcoördinatie als Senior Sales Manager OEM. Zijn primaire taak zal worden om toezicht te houden op de relaties van Shimano met Europese klanten. Erik Naberman maakte onlangs de overstap naar Shimano Fishing.
Maar er zijn meer wijzigingen: Yukinobu Nakamura promoveert vanuit zijn functie als Senior Manager Sales Planning naar Director of Sales Planning, en wordt verantwoordelijk voor OEM- en OTC-back-up- en de sales support teams.

Meer dan 10 jaar ervaring bij Shimano

Niels de Lange heeft meer dan 10 jaar verkoopervaring bij Shimano. Hij is in 2007 begonnen als Area Sales Manager en groeide door naar International Account Manager en OEM Sales Manager-functies.
Nakamura werkt al 18 jaar voor Shimano. Na het begin van zijn Shimano-carrière als Sales Manager bij Shimano Taiwan in 2002, werd Nakamura Overseas Sales Manager bij Shimano Inc. in Japan. Vervolgens is hij in 2016 toegevoegd aan het team van Shimano Europe.
Zowel De Lange als Nakamura beginnen op 1 oktober met hun nieuwe functies, hun thuisbasis is het Shimano Europe kantoor in Eindhoven.

Foto's

Reageer op dit artikel