nieuws

Accell lanceert app voor Accentry webshop

Ondernemen 1855

Accell introduceert tijdens de halfjaarlijkse Première op 23-24 september de nieuwe app voor de B2B-webshop Accentry. Met de nieuwe app kunnen de medewerkers op de winkelvloer of in de werkplaats de meest belangrijke functionaliteiten van de website nu via hun smartphone benaderen.

Accell lanceert app voor Accentry webshop

De Accentry App van Accell is beschikbaar voor IOS & Android. De Accentry App is een mobiele applicatie van Accentry, de webshop voor de Accell Benelux-dealer.

Razendsnel onderdelen bestellen

Naast het recente nieuws van Accell Benelux, beschikt de app over een scan-functie om razendsnel onderdelen te bestellen. Ook is er een chat-functie met de afdeling dealersupport, en de app biedt inzage in de voorraad, backorders, facturen en pakbonnen. Tot slot is er een functie voor het zoeken en bestellen van artikelen.

Accell roept bezoekers aan de Première in De Fietser in Ede op om de nieuwe App direct met de tentoongestelde producten te testen. Iedere deelnemer maakt daarbij kans op mooie prijzen.

Reageer op dit artikel