nieuws

Save the date: Accell Benelux Première in Ede

Ondernemen 863

Save the date: Accell Benelux Première in Ede
Foto Jan van Dalen Fotografie

De data voor de halfjaarlijkse Première van Accell Benelux zijn bekend. Op 23 en 24 september 2018 vindt deze show plaats in De Fietser in Ede. Sten van der Ham, Regional Director Accell Benelux, gaat tijdens de Première uitleg geven over de strategische stappen die de laatste tijd zijn gezet. En die nog zullen worden genomen om tot een succesvolle samenwerking te komen met de dealers.

Tijdens de Première laat Accell Benelux opvallende innovaties zien van de diverse merken. Ook de collectie van het sportieve merk Lapierre zal in De Fietser in Ede te zien zijn. Verder presenteert Accell verder nieuwe diensten ter ondersteuning van selectieve distributie. Medio augustus ontvangen alle dealers een persoonlijke uitnodiging.

Tweede Première dit jaar

In maart nodigde Accell haar dealers ook uit in De Fietser voor de aftrap van het seizoen. Tijdens die bijeenkomst spraken CEO Ton Anbeek en Sten van der Ham voor het eerst over de nieuwe plannen met betrekking tot selectieve distributie.

Lees ook
Accell wijzigt organisatie
Accell Dealervereniging in de startblokken

 

 

Reageer op dit artikel