nieuws

QWIC breidt netwerk in Duitsland uit

Ondernemen 794

De groei van QWIC blijft aanhouden. Inmiddels wordt het e-bike merk verkocht bij ruim 450 dealers in Nederland, België, Duitsland en Engeland. Het Duitse team wordt verder uitgebreid met vier nieuwe medewerkers.

QWIC breidt netwerk in Duitsland uit
Christian Janssen Foto QWIC

QWIC is sinds 2015 actief in Duitsland. Met de uitbreiding naar Duitsland is ook de collectie e-bikes hierop aangepast om elektrische fietsen te kunnen bieden die aansluiten bij de wensen van de consument. Zo zijn er bijvoorbeeld diverse modellen met terugtraprem en modellen met een extra krachtige motor toegevoegd.

Nieuwe medewerkers

In Duitsland gaat Christian Janssen als vertegenwoordiger van QWIC het dealernetwerk in Noord-Duitsland waarnemen; het gebied van oud-medewerker Simon Smith. Zijn focus zal liggen op de reeds bestaande klanten en het vergoten van het dealernetwerk in het gebied.

Customer Service Duitsland ook versterking

Maria Nunez

Naast het Duitse salesteam, heeft ook Finance en Customer Service versterking gekregen. Maria Nunez is sinds begin augustus werkzaam bij QWIC en is verantwoordelijk voor credit management Duitsland. Customer Service Duitsland wordt uitgebreid met Patrick Radu en Nils Schulz. De afgelopen jaren is hard gewerkt om een gedegen netwerk in Duitsland op te zetten. Inmiddels bestaat het Duitse team uit 14 man. Er zijn nog vacatures voor bepaalde functies.

Lees ook: Qwic start grootschalige reclamecampagne

 

Foto's

Reageer op dit artikel