nieuws

Nieuwe manager 2Wheel Continental Banden Groep

Ondernemen 767

Richard van den Brink is per 1 augustus benoemd als manager 2Wheel. Hij volgt daarmee Silke Brouwer op, die Continental Banden Groep na zeven jaar heeft verlaten.

Nieuwe manager 2Wheel Continental Banden Groep

Richard van den Brink werkt sinds 1989 bij Continental Banden Groep en kent de leverancier Continental als geen ander. Hij neemt de functie van manager 2Wheel op zich in combinatie met zijn huidige functie: manager Conti Tech/ Industriebanden.

"<yoastmarkSnel volgende stappen 2Wheel

De markt van fiets- en motorbanden is niet nieuw voor Richard. Hij was namelijk van 2004-2012 ook al manager van deze afdeling. Hij kent de markt goed en hij zal met het team snel de volgende stappen gaan zetten in de markt die strategisch zeer relevant is voor Pon als leverancier van tal van fietsmerken en fietsgerelateerde producten via Pon.Bike. Hierbij zal de focus niet alleen komen te liggen op racefietsbanden, maar zeker ook op mountainbike-, stadsfietsbanden en natuurlijk de band voor de elektrische fiets.

Continental Banden Groep is sinds 1949 importeur van Continental banden (personen- en bedrijfswagens, fiets en motor). Voor fiets- en motorbanden heeft de afdeling 2Wheel de verantwoordelijkheid voor de verkoop en distributie in heel de Benelux.

Reageer op dit artikel