nieuws

Trek organiseert Trek World consumentendag

Ondernemen 1055

Trek organiseert Trek World consumentendag

Trek organiseert op zaterdag 18 augustus de Trek World consumentendag in Harderwijk. Liefhebbers van Trek kunnen dan niet alleen de nieuwste fietsen zien, ook kan gefietst worden met racefietsen, MTB’s en e-bikes.

De Trek World consumentendag staat in het teken van alles wat het merk te bieden heeft. Meer dan 200 fietsen zullen te zien zijn. Naast nieuwste collectie van Trek kun je ook kennismaken met de meest recente accessoires van Bontrager.

Zelf fietsen van Trek testen

Zelf fietsen uitproberen kan natuurlijk ook. Trek stelt een vloot aan racefietsen, mountainbikes en e-bikes ter beschikking. Daarnaast kun je je helemaal laten bijpraten door de specialisten van Trek over de nieuwste ontwikkelingen.

Specialisten van NuVinci en Bosch

Wie meer wil weten over aandrijftechniek, kan terecht bij de aanwezige specialisten van NuVinci en Bosch. Ook kun je een MTB-clinic volgen, onder leiding van professionele instructeurs. Radio 2-deejay Paul Rabbering verzorgt de muziek, en ook Trek-ambassadrice Marijn de Vries zal aanwezig zijn.

De Trek World consumentdag is van 10.00 tot 15.00 uur bij Trek Benelux, aan de Ceintuurbaan 2-20C, 3847 LG in Harderwijk.

Reageer op dit artikel