nieuws

Rings Goirle en Specialized openen Specialized Brand Store

Ondernemen 984

Rings Goirle en Specialized verlengen hun overeenkomst met de Specialized Concept Store en intensiveren de samenwerking. Die winkel, die 10 jaar geleden opende, wordt omgedoopt in Specialized Brand Store en is volledig opnieuw ingericht.

Rings Goirle en Specialized openen Specialized Brand Store

De Specialized Brand Store is in detail ingericht om klanten de complete Specialized beleving te bieden. De winkel heeft een complete make-over ondergaan, aan de hand van de nieuwste Specialized-richtlijnen. Hierbij staan premium materiaalgebruik, een ruime opzet en rustige kleuren centraal.

Verder is de winkel voorzien van een uitgebreide S-Works corner, een Turbo E-Bike shop-in-shop en een heus wielercafé waar klanten en fietsers in een sfeervolle omgeving kunnen genieten van een kopje koffie.

Daarnaast beschikt de winkel over een geavanceerde Retül-ruimte. Daar kunnen aan de hand van een 3d-trackingsysteem dynamische fietsmetingen kunnen worden uitgevoerd. Uiteraard beschikt de Specialized Brand Store ook over een ruim opgezette, deskundige werkplaats.

‘Fysieke retail blijft belangrijke focus’

“De samenwerking tussen Rings en Specialized is de afgelopen 10 jaar boven verwachting geweest. Wij zijn trots en dankbaar dat wij samen met Hans en Erwin Rings naar een bijzonder hoog niveau hebben kunnen groeien. Voor Specialized is en blijft fysieke retail een belangrijke focus. Het commitment dat onze retailpartners ons hebben gegeven en de wederzijdse samenwerking waren nog nooit zo sterk en energievol. Wij hebben een sterke toekomstvisie waarmee wij, samen met onze exclusieve retailpartners, continu willen blijven voldoen aan de verwachtingen van de consument”, aldus Frank van Dulmen van Specialized.

“We zijn erg trots dat we de overeenkomst met Specialized voor de komende jaren hebben verlengd”, geeft Erwin Rings aan. “De samenwerking is van het allerbeste niveau en de kwaliteit is outstanding. Onze winkel is volledig nieuw ingericht in de juiste sfeer om een perfecte winkelbeleving te bieden.”

Feestweek bij Rings

Om de opening te vieren, organiseert Rings vanaf zaterdag 7 juli t/m zaterdag 14 juli een speciale feestweek met verschillende evenementen. Op zaterdag 14 juli wordt de openingsweek afgesloten met een leuke Tour Fan Ride met onder andere oud-renners Michael Boogerd, Johan van de Velde en Mathieu Hermans.

Rings Goirle en Specialized verlengen hun overeenkomst met de Specialized Concept Store en intensiveren de samenwerking. Die winkel, die 10 jaar geleden opende, wordt omgedoopt in Specialized Brand Store en is volledig opnieuw ingericht.

Reageer op dit artikel