nieuws

Airbnb zet populairste fiets-Experiences op een rij

Ondernemen 1193

Accommodatiewebsite Airbnb heeft de populairste ‘fiets-Experiences’ wereldwijd op een rij gezet. Deze fietstours worden verzorgd door locals. Airbnb biedt bijna 450 fiets-Experiences aan op hun platform.

Airbnb zet populairste fiets-Experiences op een rij

Vooral de ervaringen die fietsen met eten combineren, groeien sterk in populariteit. Nederland, Frankrijk, Italië, Portugal, de Verenigde Staten, Mexico en Japan behoren tot lijst met de meest populaire fiets-Experiences van Airbnb.

Airbnb Experiences

Op airbnb.nl, staat een grote variatie aan Experiences. Denk hierbij aan een culinaire wandeling, een boottocht tijdens zonsondergang, maar dus ook aan allerlei soorten fietstours. Airbnb biedt mensen de mogelijkheid om een dergelijke Experience te ‘hosten‘. De Experiences wijken volgens Airbnb af van standaard rondleidingen en workshops, door gasten onder te dompelen in de unieke wereld van elke host. Het is een kans voor iedereen om hun hobby’s, vaardigheden of expertise te delen, zonder dat daar een extra kamer voor nodig is. Ook fietsondernemers zouden hier dus handig op in kunnen springen.

Reageer op dit artikel