nieuws

Christa Grootveld nieuwe branchemanager BOVAG Fietsbedrijven

Ondernemen 1403

Christa Grootveld nieuwe branchemanager BOVAG Fietsbedrijven
Christa Grootveld, "Bovag-branchemanager: “Uit onze customer journey-onderzoeken weten we dat er bij consumenten veel onzekerheid heerst over fietsaccu’s en de levensduur."

Christa Grootveld start binnenkort als nieuwe branchemanager BOVAG-afdeling Fietsbedrijven en volgt daarmee ad interim manager Willem Helwegen op. Christa combineerde tot voor kort binnen BOVAG de afdeling Gemotoriseerde Tweewielers en de afdeling Rijscholen.

Christa Grootveld wordt branchemanager van de afdeling Fietsbedrijven en de afdeling Gemotoriseerde Tweewielers (GT). Volgens BOVAG is de combinatie gemotoriseerde tweewielers en fietsen logischer omdat er de afgelopen jaren voertuigcategorieën zijn ontstaan die op het snijvlak van GT en fiets liggen, zoals de e-bike en speed pedelec. BOVAG verwacht dan ook de nodige synergie door deze nieuwe combinatie van afdelingen.

Veel ervaring met tweewielers

Christa Grootveld: “Ik heb er zin in om te starten binnen deze afdeling en kennis te maken met de fietsleden. Als branchemanager GT heb ik de afgelopen vijf jaar al veel ervaring met tweewielers opgedaan. Ik kijk ernaar uit om me in te zetten voor de afdeling Fietsbedrijven en de fietsondernemers, en vanuit BOVAG mee te denken met de uitdagingen die de branche op zich af ziet komen.”

Opvolging ad interim branchemanager Fietsbedrijven

Christa volgt Willem Helwegen op, die de functie de afgelopen maanden ad interim vervulde. Niels Hansen, voormalig branchemanager Fietsbedrijven, blijft binnen de afdeling verantwoordelijk voor het dossier ‘dealerverenigingen’. Daarnaast is hij bij BOVAG verantwoordelijk voor business development.

Reageer op dit artikel