nieuws

Accell Benelux wijzigt organisatie

Ondernemen 3224

Accell Benelux wijzigt organisatie
Sten van der Ham, algemeen directeur Accell Benelux. Foto Koos Groenewold

Maandag zijn de medewerkers van Accell Benelux geïnformeerd over een organisatiewijziging. In maart nodigde Accell de dealers uit in De Fietser in Ede waar CEO Ton Anbeek sprak over een ‘aangescherpte’ strategie waarbij meer ingezet wordt op schaalvergroting en efficiency. Toen was al bekend dat een aantal arbeidsplaatsen ging vervallen.

Directeur Sten van der Ham van Accell Benelux zegt over de aangekondigde organisatiewijziging van afgelopen maandag het volgende: “Zoals in maart op de dealershow aangekondigd, komt er een nieuwe organisatiestructuur voor Accell Benelux met als doel met één gezicht naar buiten te treden en onze service te verbeteren. Gisteren is het personeel van Accell Benelux over de nieuwe organisatiestructuur geïnformeerd. Op hoofdlijnen zal er een verschuiving plaatsvinden van Sales naar Marketing en zullen zowel de buitendienst als binnendienst verantwoordelijk worden voor de Sales en Service van alle Accell merken. Ook in de toekomst kunnen onze dealers bij specifieke vragen altijd terecht bij de tweedelijns-support met merk- en partsspecialisten.”

Al veel medewerkers vertrokken

Afgelopen maandag kregen medewerkers te horen of hun baan vervalt of dat ze naar een andere functie binnen Accell verplaatst worden. Door de onzekerheid binnen het bedrijf vertrokken afgelopen maanden vertrokken al diverse Accell-medewerkers het bedrijf.

Lees ook Accell zet in op selectieve distributie

Reageer op dit artikel