nieuws

2Wielers Martin Jeuring wint titel De Beste van Nederland

Ondernemen 3702

RTL4 heeft de winnaars bekendgemaakt in de strijd om de titel De Beste van Nederland. In een televisieprogramma werden de afgelopen maanden de 12 fietsspecialisten voorgesteld die meededen om de titel. Gisteravond werd de winnaar bekendgemaakt: 2Wielers Martin Jeuring in Nieuw-Amsterdam werd uitgeroepen tot beste Fietsspecialist van Nederland.

2Wielers Martin Jeuring wint titel De Beste van Nederland
Martin Jeuring was in 2017 én 2018 Provinciewinnaar Drenthe. Foto Martin Jeuring

Martin Jeuring was een van de twee Provinciewinnaars van de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2017 en 2018 die deelnam aan de strijd: ook Meinsma Fietsen in Wijnjewoude zat bij de 12 deelnemers. Op Facebook was de uitzending waarin de winnaars van De Beste van Nederland bekendgemaakt werden gisteren live te volgen.

Geen tijd om uitzending te kijken

Martin Jeuring is super blij met zijn overwinning: “Ik vind het ongelooflijk. Ik had er niet op gerekend. Het is al weken super druk, dus ik werk van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Ik had helemaal geen tijd om de uitzending te kijken maar kreeg op een gegeven moment allemaal telefoontjes dat ik had gewonnen. Ik ben er harstikke blij mee.” Op de Facebook-pagina van 2Wielers Martin Jeuring regent het felicitaties: ‘Je hebt het verdiend’ en ‘Hard werken wordt beloond’ zijn enkele voorbeelden van de vele reacties.

 De einduitslag is als volgt

 1. 2Wielers Martin Jeuring 16,32%
 2. De Fietsenmaker BV 13,5%
 3. Edwin Groen Tweewielers 12,29%

Wie maakt de beste vlog van Nederland?

In het programma De Beste van Nederland werden telkens verschillende beroepsgroepen en branches voorgesteld, waarin de twaalf provincies het tegen elkaar opnamen. Met persoonlijke en opvallende vlogs gooiden de ondernemers alles in de strijd om de meeste stemmen binnen te halen. De kijker bepaalde wie de leukste vlog had gemaakt en daarmee de winnaar moest worden.

Dit is de winnende vlog van 2Wielers Martin Jeuring.

12 deelnemende fietsspecialisten

 • De Fietsenmaker, Apeldoorn
 • 2Wielers Hensels, Munstergeleen
 • Ebike Delivery Nederland, Zuidland
 • Edwin Groen Tweewielers, Heerhugowaard
 • Henk Baars Bike Sports, Hilvarenbeek
 • Leenders Bike Totaal, Hengelo
 • Fietsenwinkel Het Wiel, Lelystad
 • Endura Sport, Goes
 • TrendEwheels, Groningen
 • Meinsma Fietsen, Wijnjewoude
 • 2Wielers Martin Jeuring, Nieuw-Amsterdam
 • Akershoek Fietsen, Ouddorp

Poll op website

Via een poll op de website van De Beste van Nederland konden kijkers de vlogs bekijken en een stem uitbrengen op hun favoriet. Ondernemers mochten alles uit de kast halen om via eigen social media kanalen de meeste stemmen voor zich te winnen. Het draaide allemaal om één ding: wie maakt de leukste vlog van Nederland? Het programma werd gepresenteerd door Kevin Brouwer en Raffaëla Paton. De voice-over werd verzorgd door Edwin Noorlander, bekend van Radio 538. Voor het programma zijn bedrijven benaderd om deel te nemen. Hierna moesten de bedrijven zelf aan het vloggen.

Martin Jeuring actief op social media

RTL4 benaderde voor het programma opvallende bedrijven in de verschillende provincies. Martin Jeuring van 2Wielers Martin Jeuring werd benaderd door het programma omdat hij erg opvalt op social media waar zijn berichten veel ‘likes’ krijgen. Naast fietsspecialisten streden ook beautysalons, dansscholen, delicatessenwinkels, tandartsen, groentespecialisten en uitstapjes om de titel De Beste van Nederland 2018.

Reageer op dit artikel