nieuws

Wateroverlast bij Kruitbosch Zwolle

Ondernemen 1320

Wateroverlast bij Kruitbosch Zwolle
In het Kruitbosch magazijn in Zwolle stond na de zware hoosbuien van 29 mei 20118 een laagje water. Gelukkig zijn alle producten door hard doorwerken gewoon de deur uitgegaan. Foto Kruitbosch

Was het bij jullie ook zo’n noodweer gisteren? In Zwolle Kruitbosch een waterballet… Door het noodweer was er een hemelwaterafvoer gebroken en stond er een laagje water in het Kruitbosch magazijn. Er is geen schade aan producten en bijna alle bestellingen worden normaal en op tijd bij de dealer geleverd.

In Zwolle hadden Kruitbosch een waterballet… Gelukkig is er geen schade aan producten en alle bestellingen worden normaal en op tijd bij de dealers geleverd. Door het noodweer op 29 mei 2018 was er een hemelwaterafvoer gebroken. In het Kruitbosch magazijn kregen de medewerkers natte voeten. Gelukkig zijn alle producten door hard doorwerken gewoon de deur uitgegaan en had iedereen de volgende dag weer droge voeten.

Reageer op dit artikel