nieuws

Forza Fietsen opent vestiging in Roden

Ondernemen

Forza Fietsen in Nunspeet heeft een nieuwe vestiging geopend in het Drentse Roden. Hiermee wil Forza de groeiende klantenkring in het noorden van het land bedienen. Het bedrijf blijft ook met e-bikes bij mensen thuis komen voor proefritten. “Maar we merken dat klanten ook graag in de showroom komen, daarom hebben we de nieuwe vestiging in Roden geopend”, zegt Forza Fietsen.

Forza Fietsen opent vestiging in Roden

Forza Fietsen signaleert een blijvend groeiende markt voor e-bikes. “De gemiddelde leeftijd van de gebruikers daalt steeds verder. Veel mensen van dertig jaar en ouder stappen tegenwoordig over op een elektrische fiets, zeker als de af te leggen afstand groter is”, zegt de fabrikant.

Geen levertijd

Forza Fietsen is opgericht door de broers Klaasjan, Hans en Peter de Kievid. “De tweewielers gaan vanuit de fabriek rechtstreeks naar onze showrooms, waaronder nu dus Roden. Omdat er geen tussenhandel is, zijn de prijzen scherp. Doordat er een ruime voorraad fietsen is, zit er vrijwel geen levertijd op de e-bikes”, zeggen de broers.

Forza Fietsen wil zich onderscheiden met het mogelijk maken van testritten bij mensen thuis. “De klant kan kiezen of hij bij ons in de showroom wil komen, of dat wij bij hem thuis komen.”

Reageer op dit artikel