nieuws

Sten van der Ham nieuwe MD Accell Nederland

Ondernemen 2340

Sten van der Ham neemt het stokje over van Huub Snellen als Managing Director van Accell Nederland. Huub Snellen krijgt een nieuwe functie en wordt verantwoordelijk voor de aansturing van alle productielocaties van Accell Group.

Sten van der Ham nieuwe MD Accell Nederland
Sten van der Ham is de nieuwe Managing Director Accell Nederland. Foto Accell Nederland

Van der Ham werkt sinds 1 september 2017 voor Accell Nederland als commercieel directeur. Daarvoor was Sten CEO van Digicel Curaçao en bekleedde hij diverse functies bij Vodafone. Hij rapporteert dan aan de nieuwe CEO van Accell Group N.V., Ton Anbeek. In de Benelux is Van der Ham verantwoordelijk voor de implementatie van de strategie van Accell Group.

Consument centraal

Deze strategie is gepubliceerd in het Jaarverslag 2016: ‘De aangescherpte strategie legt een duidelijke focus op (e-)mobiliteit en (e-)sport en recreatie met de fiets als product en dienst voor de bovenkant van de markt. De consument wordt nadrukkelijker centraal gesteld en producten en diensten zullen in toenemende mate en in samenwerking met de vakhandel omnichannel worden aangeboden. Op deze wijze wil Accell Group zo goed mogelijk inspelen op de aankoop- en gebruiksvoorkeuren van de individuele consument.’

Huub Snellen verantwoordelijk voor productie

Huub Snellen wordt per 1 maart als Group Manufacturing Director verantwoordelijk voor de aansturing van alle productielocaties van Accell Group N.V. en gaat rapporteren aan Jeroen Both. Ton Anbeek in een reactie: “Ik wens beide heren veel succes toe in hun nieuwe rol en wil Huub bedanken voor zijn jarenlange inzet als Managing Director van Accell Nederland.” In mei 2017 kondigde Snellen het nieuwe margemodel van Accell Nederland aan.

Foto's

Reageer op dit artikel