nieuws

Jaarcongres BOVAG Fietsbedrijven met spreker van Transavia

Ondernemen 548

Hoe scoort Transavia met extreme klantgerichtheid? Daan Noordeloos gaat erover vertellen op het jaarcongres van BOVAG. Hij is manager Marketing & Klantstrategie bij Transavia en de laatste spreker op het congres op 29 januari. Hij neemt u mee in de klantstrategie van zijn bedrijf.

Jaarcongres BOVAG Fietsbedrijven met spreker van Transavia
Daan Noordeloos van Transavia. Foto BOVAG

Het verhaal van Transavia is een inspirerend voorbeeld van extreme klantgerichtheid, gebaseerd op bepalende momenten uit de klantreis van de vliegmaatschappij. Keuzestress bij het uitzoeken van een vliegreis, om 4.00 uur ’s ochtends opstaan om je vlucht te halen, lange rijen bij het boarden en kotszakjes in het vliegtuig. Er zijn nogal wat momenten waarbij de klantbeleving onder druk staat. Hoe zorg je dan als vliegmaatschappij dat een positieve herinnering achterlaat bij de klant zodat hij de volgende keer weer aan u denkt en niet naar de concurrent gaat? Daan Noordeloos vertelt over hoe Transavia dit aanpakt en hoe zij in een business die onder grote tijdsdruk staat, zorgen dat hun medewerkers bijdragen aan de positieve klantbeleving.

Overige sprekers

In het eerste congresdeel interviewt dagvoorzitter Gert-Jan Jansen diverse sprekers. Zo vraagt hij uw kersverse BOVAG-voorzitter Maarten Akkers naar actuele brancheontwikkelingen en hoe de lobby-agenda van BOVAG er in 2018 uitziet. Ook staan we stil bij de dealerverenigingen: hoe profiteert u daarvan mee? Tot slot is er in dit congresonderdeel aandacht voor bedrijfsoverdracht en – beëindiging: H&L Accountants vertelt hoe u dit het beste aanpakt.

Quick wins

Veel ondernemers krijgen energie van plannen maken. Die plannen goed op papier krijgen, blijkt vaak een stuk lastiger. Geldt dat ook voor u? Jan Klingen van Fat Elephant vertelt hoe u in 1 dag een gedegen bedrijfsplan schrijft en hoe BOVAG u hierbij helpt. Ook lanceren we op het jaarcongres een vernieuwende tool, waarmee u spelenderwijs uw rendement binnen 10 weken kunt verhogen én uw medewerkers enthousiast krijgt! Nieuwsgierig? Tijdens het congres laten we u zien hoe.

Meld u vandaag nog aan

Het jaarcongres van BOVAG Fietsbedrijven is een dag vol informatie en inspirerende sprekers en wordt gehouden in Fort Voordorp in Groenekan. Om 12.30 uur is het ontvangst met een lunch, waarna het programma om 13.30 uur van start gaat. Het congres sluit om 18.00 uur af met een dinerbuffet. Het jaarcongres is uitsluitend toegankelijk voor leden. Net als voorgaande jaren is er in overleg met leden gekozen om een kleine bijdrage van € 25,- p.p. te vragen. Meld u direct aan of kijk hier voor het gehele programma.

Reageer op dit artikel