nieuws

BOVAG fietscongres op 29 januari

Ondernemen 422

Het jaarcongres van BOVAG Fietsbedrijven vindt plaats op maandag 29 januari. Houd deze datum alvast vrij in de agenda! BOVAG-leden zijn deze keer welkom op een bijzondere historische locatie: Fort Voordorp in Utrecht.

BOVAG fietscongres op 29 januari
BOVAG-leden zijn welkom op het jaarcongres BOVAG Fietsbedrijven op maandag 29 januari in Fort Voordorp in Utrecht. Beeld Shutterstock

Op het BOVAG Fietscongres 2018 komt de duidelijke boodschap van het jaarcongres van 2017 terug: kansen zijn er nog genoeg, maar dan moet je als fietsretailer wel expliciete keuzes maken. Het gaat dan vooral om de keuze tussen twee toekomstige verdienmodellen. De eerste is de focus op de verkoop van fietsen blijven houden. De tweede is kiezen voor een model dat veel meer gericht is op service- en urenverkoop.

Verdienmodellen voor de toekomst

BOVAG heeft de verschillende opties verder uitgewerkt en doorberekend en wil dit graag aan haar leden voorleggen. Wilt u weten uit welke bedrijfsmodellen u kunt kiezen voor de toekomst? En wilt u weten wat BOVAG daarin voor u kan betekenen? Kom dan vooral naar het congres!

Informatie en inspiratie

Het congres op 29 januari vormt het vervolg op de afgelopen editie. Het programma zit boordevol interessante informatie:

  • We bespreken onder andere de laatste ontwikkelingen in de branche
  • We presenteren een aantal hele interessante tools en programma’s die u kunnen helpen aan meer omzet en rendement
  • En we informeren u over de resultaten van de dealerverenigingen
  • Natuurlijk zorgen we ook weer voor inspirerende sprekers
  • Bovendien is het de ideale gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje bij te praten met collega-ondernemers
Reageer op dit artikel