blog

BLOG Doe mee!

Ondernemen 290

‘Leuk die Verkiezing van de Tweewielerwinkel van het jaar. Maar da’s niets voor mij, wat gaat mij dat nou brengen?’ Wanneer dit uw reactie op onze verkiezing zou kunnen zijn, daag ik u vooral uit om verder te lezen. Deelname aan de Tweewielerverkiezing kan u namelijk heel veel brengen. Vraag het de finalisten van vorig jaar maar.

BLOG Doe mee!
Hedwig Berendsen is redacteur Tweewieler. Foto Koos Groenewold

Hans Meinsma bijvoorbeeld zal u vertellen dat hij te gast was in een RTL-programma en mede daardoor zijn omzet flink zag groeien. Jan Lietmeijer werd bedolven onder de felicitaties van klanten en zag dat hun binding met zijn bedrijf enorm verbeterde. En Jochem Dewachter zal vertellen dat hij dankzij de verkiezing de bevestiging kreeg dat hij met zijn bedrijf de juiste koers vaart.

‘Ik kom toch niet in finale’

‘Mooi die ervaringen, maar ik kom toch niet in de finale.’ Waarom niet? De deskundige jury kijkt niet alleen naar cijfers, maar heeft ook heel veel ook oog voor andere bepalende facetten binnen uw bedrijf. Wellicht blinkt u met uw service- of winkelconcept wel zó uit dat de finale binnen handbereik ligt. Maar ook als u de finale niet bereikt, brengt de verkiezing u veel. Publiciteit natuurlijk, maar ook hulp bij het waarmaken van uw persoonlijke en bedrijfsdoelen; of het nu gaat om meer omzet, een betere klantrelatie, erkenning voor uw bedrijf.

Deskundige blik op onderneming van experts

U krijgt een deskundige blik op uw onderneming van experts en waardevolle adviezen om het nóg beter te doen. Die kunt u vervolgens direct inzetten binnen uw onderneming. Gratis en voor niets. Heb ik u overtuigd en doet u mee? Ga dan direct naar www.tweewielerwinkelvanhetjaar.nl en schrijf u in. Wees er wel snel bij, want de inschrijving sluit op dinsdag 4 december aanstaande.

Foto's

Reageer op dit artikel