artikel

VIDEO | Een kijkje in de nieuwe fabriek van Van Raam

Ondernemen 1124

In de gloednieuwe duurzame fabriek van 13.500 m2 in Varsseveld produceert Van Raam fietsen van stalen buis tot eindproduct om mensen weer mobiel te maken. In deze video krijg je een goed beeld van de hagelnieuwe vestiging en de duurzame werkwijze van het bedrijf.

VIDEO | Een kijkje in de nieuwe fabriek van Van Raam

Met ruim 180 medewerkers maakt familiebedrijf Van Raam al meer dan 100 jaar fietsen die over de hele wereld worden geleverd. De aangepaste fietsen van Van Raam fiets kenmerken zich door Hollandse kwaliteit en een moderne vormgeving. Begin 2019 verhuisde Van Raam naar een nieuwe pand aan de Guldenweg 23 in Varsseveld.

Duurzame en energieneutrale bouw

Bij de bouw van het nieuwe pand is voor wat betreft de productie, kantoren en showroom volop ingezet op duurzaamheid. Zo beschikt het pand over een duurzaam klimaatsysteem bestaande uit 25 gesloten bodembronnen van 130 meter. Het pand is volledig energieneutraal dankzij onder andere isolatie, HR+++ geïsoleerd glas en 1.608 zonnepanelen op het dak met elk 300WP. Deze zonnepanelen zorgen voor meer dan de noodzakelijke elektriciteit binnen het pand.

Bekijk hieronder de video:

Reageer op dit artikel