artikel

UPDATE | Beperkt aantal plekken beschikbaar bij Powersessie ANWB/Tweewieler

Ondernemen 1074

Er is veel belangstelling voor de GRATIS Powersessie ‘Ondernemen in de toekomst, welke koers fiets jij?’ die ANWB in samenwerking met Tweewieler organiseert. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Meld je snel aan om verzekerd te zijn van een plekje in de zaal. De powersessie wordt maandag 23 september gehouden tijdens Vélovak en is perfect te combineren met een bezoek aan de vakbeurs.

UPDATE | Beperkt aantal plekken beschikbaar bij Powersessie ANWB/Tweewieler

We schrijven er voortdurend over: de veranderingen in en rond de tweewielerbranche. Neem de explosieve groei van het aantal e-bikes, nieuwe mobiliteitsconcepten waarin de fiets centraal staat, de veranderende consumentenbehoefte en de opkomst van nieuwe spelers op de markt…

De branche verandert, welke rol pak jij?

Belangrijke vraag voor jou als ondernemer in de tweewielerbranche is: welke rol pak jij in deze veranderende wereld? Wat doe je wel, wat doe je niet? Welke trends volg je en welke laat je aan je voorbij gaan? Maar vooral: hoe bind je de klant aan je bedrijf en welke rol ga jij voor hem of haar vervullen?

GRATIS powersessie ‘Ondernemen in de toekomst, welke koers fiets jij?’

Tijdens de GRATIS Powersessie ‘Ondernemen in de toekomst, welke koers fiets jij?’ die de ANWB in samenwerking met Tweewieler organiseert, krijg je antwoorden op prangende vragen en praktische tips en adviezen waarmee je gelijk aan de slag kunt.
Deelname aan de Powersessie ‘Ondernemen in de toekomst’ – die wordt gehouden op maandag 23 september – kun je perfect combineren met een bezoek aan Vélovak. De Powersessie begint namelijk om 10.00 uur, Vélovak sluit haar deuren pas om 21.00 uur.

Lees verder onder de foto.

Welke keuze maak jij voor de toekomst? Tijdens de ANWB Powersessie op Vélovak krijg je handvatten om die keuzes te maken. Doe er je voordeel mee!

Sprekers: Wenda Linthorst en Klaas Kregel

Dagvoorzitter Klaas Kregel is specialist corporate communicatie bij Unigarant.

Tijdens de Powersessie wordt door dagvoorzitter Klaas Kregel (specialist corporate communicatie bij Unigarant) en Wenda Linthorst-Kielstra (trendwatcher en specialist op het terrein van consumentengedrag) allereerst ingegaan op de actuele trends en ontwikkelingen in de branche; Maas, leasefiets, slimme technologieën en de verwachtingen van de klant daarbij.

Wenda: Euroteken maakt product duurder

Vervolgens duiken Wenda en Klaas in het consumentengedrag. Wetenschappers stellen dat 95% van ons gedrag onbewust gebeurt. Ook in jouw winkel maken klanten andere keuzes wanneer kleine elementen anders zijn. Wordt er langzame muziek op de achtergrond gedraaid, dan blijven klanten langer. En staat er een euroteken op het prijskaartje, dan lijkt een product duurder.

Wenda Linthorst-Kielstra is trendwatcher en specialist op het terrein van consumentengedrag.

Wenda geeft je tijdens de Powersessie inzicht in belangrijke aspecten als de inrichting, presentatie van producten, de menselijke zintuigen, teksten op borden en de invloed van geur.
Na de lunch – die je wordt aangeboden door de ANWB – laten Wenda en Klaas je zien hoe je de informatie, tips en adviezen die je hebt gekregen toepast binnen je eigen bedrijf. Hoe ga je meer rendement halen?

Meld je nu aan en profiteer!

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar bij de gratis Powersessie ‘Ondernemen in de Toekomst’ die ANWB in samenwerking met Tweewieler op maandag 23 september organiseert. Meld je dus snel aan om verzekerd te zijn van een plaats.

Powersessie ‘Ondernemen in de toekomst’

  • Maandag 23 september
  • 10.00 uur tot 15.15 uur
  • GRATIS deelname en lunch
  • Evenementenhal Gorinchem
  • ANWB i.s.m. Tweewieler
  • Na afloop bezoek aan Vélovak
  • Aanmelden op powersessie-anwb.tweewieler.nl

 

 

Reageer op dit artikel