artikel

Fietsdigitaal uitgebreid met Verhuurdigitaal

Ondernemen 405

Fietsdigitaal uitgebreid met Verhuurdigitaal

Fietsdigitaal van eigenaar Marc Schroer is uitgebreid met een online verhuurprogramma. Verhuurdigitaal werd door Schroer in opdracht van een aantal fietsverhuurbedrijven in Zeeland ontwikkeld. Klanten kunnen via de module online een fiets zoeken, reserveren en afrekenen zonder allerlei mails te hoeven sturen.

Hierna ontvangt de ondernemer via Verhuurdigitaal een mail en betaalbevestiging en deze hoeft alleen maar de fietsen klaar te zetten. “Dat scheelt enorm veel administratieve handelingen en dus tijd. Zeker in het seizoen”, zo geeft Marc Schroer aan.

Consument wil online reserveren

In het julinummer van Tweewieler (nr. 6/7) vertelt ondernemer Patrick Brakman van Neptunus Tweewielers in Cadzand-Bad over de samenwerking met webontwikkelaar Schroer: “Schroer kopeelde RentOut aan een online systeem, waardoor de module ook op de website en op tablets in de winkel te vinden is. We speelden hiermee in op de vraag van consumenten om online te kunnen reserveren.”
Voordeel van het systeem is dat mensen zelf hun persoonsgegevens inbrengen: “Omdat je nu direct de juiste gegevens hebt, werk je beter en betrouwbaarder”, aldus Brakman. Door de online reservering kunnen de ondernemers bovendien vooraf zien wat er klaargezet moet worden.

Personele uitbreiding

Fietsdigitaal Marjolein SchroerVerder is het team van Schroer/Smart Web Solutions vanaf 1 september uitgebreid met Marjolein Schroer als commercieel medewerkster buitendienst. Marjolein is de dochter van eigenaar Marc Schroer. Zij wilde naast haar eigen sieradenwinkel in Nuenen ook een buitendienstfunctie: “Deze combinatie is ideaal voor mij. In mijn winkel heb ik een opvolgster gevonden en daardoor kan ik parttime bij mijn vader aan de slag. Komende maanden zal ik zo veel mogelijk bestaande maar ook nieuwe klanten gaan bezoeken om zowel Fietsdigitaal als ook onze nieuwe module Verhuurdigitaal bij de ondernemers onder de aandacht te brengen.”


Lees ook

Binnenkijken bij Neptunus Tweewielers: ‘Een klant die huurt wil zekerheid’

 

Reageer op dit artikel