artikel

Hoe vind je personeel en hoe zorg je dat ze blijven?

Ondernemen 682

Hoe vind je personeel en hoe zorg je dat ze blijven?

Het tekort aan personeel begint een steeds groter probleem te worden in de branche. Op Facebook komen regelmatig oproepen voorbij van tweewielerondernemers die op zoek zijn naar technisch personeel. Waar vind je nieuwe medewerkers en hoe zorg je ervoor dat je huidige mensen bij je blijven?

Daarover ging het Tweewieler/OOMT webinar ‘Talent boeien en binden, zo doe je dat!’ van maandag 1 juli jl. In dit webinar delen professionals uit de branche hun ervaringen en geven ze tips over het werven van nieuwe medewerkers. Maar ook over hoe je als werkgever aantrekkelijk bent en blijft. Heb je het webinar gemist? Klik hier om het webinar te bekijken.

Vragen stellen kan nog steeds

Tijdens de live uitzending konden kijkers live vragen stellen aan de gasten in de studio. Heb je nog een vraag of wil je iets anders kwijt over het onderwerp of het webinar? Stuur een berichtje naar tweewieler@vakmedianet.nl.

Praktische tips en adviezen in gratis webinar

Talent boeien en binden, zo doe je dat!

Bekijk hier het webinar

Tweewieler Webinar OOMT


Lees ook

 

Reageer op dit artikel