artikel

Dynamo Retail Group actief voor goede doelen

Ondernemen 493

Dynamo Retail Group actief voor goede doelen

Twee formules van Dynamo Retail Group zetten zich afgelopen tijd in voor het goede doel. Het Bike Totaal team haalde in de Alpe d’HuZes 2019 ruim 40.000 euro op voor het KWF. De HomeRide voor het Ronald McDonald Kinderfonds, waarvan Profile ‘de Fietsspecialist’ al een aantal jaar technisch partner is, bracht totaal ruim 1,4 miljoen euro op.

In Alpe d’Huzes, die op 6 juni werd gehouden, werkte niet alleen het fietsteam zich in het zweet, ook het Bike Totaal Fiets Support Team stond de hele week klaar om alle deelnemers aan te ondersteunen en technische mankementen te verhelpen.

Fiets Support Team

Het Bike Totaal Fiets Support Team heeft het dit jaar enorm druk gehad. Een kleine 500 deelnemers werden tijdens de Alpe d’HuZes en de dagen ervoor weer op weg geholpen door het Fiets Support Team. Het team bestond dit jaar uit: Arie-Willem Stout, Ron van Engeland, Eric Visser, Rini Pijnen, Johan Peeters, Dick Verheijden, Hans Nieuwenhuis, Bert Pinkert, Mike Jansen, Thijs Hendriks en André Wolters. Wat het Fiets Support Team heeft opgehaald met de reparaties wordt in oktober bekendgemaakt.

Donatiebedrag 11,8 miljoen

De veertiende editie van Alpe d’HuZes is een groot succes geworden, met een donatiebedrag van ruim 11,8 miljoen euro. Het definitieve eindbedrag zal in oktober worden bekendgemaakt.

De tekst loopt verder na de foto.

Profile 'de Fietsspecialist' is al een aantal jaar technisch partner van de HomeRide.

Technische ondersteuning HomeRide 2019

Profile ‘de Fietsspecialist’ is al een aantal jaar technisch partner van de HomeRide. Tijdens dit event fietsen deelnemers dag en nacht, door weer en wind, 500 km in 24 uur. Dit om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Het Ronald McDonald Kinderfonds wil gezinnen met een ziek of zorgintensief kind een warm en gastvrij verblijf bieden in logeer- of vakantiehuizen bij ziekenhuizen.

Hulp bij pech onderweg

Diverse Profile ‘de Fietsspecialist’ ondernemers zorgden tijdens het event op 22 en 23 juni voor technische ondersteuning op vaste locaties en met een servicebus. Profile Wigger uit Harderwijk hielp de fietsers zaterdag van 13:00 tot 21:00 uur met pech onderweg. Ook ’s nachts was er technische ondersteuning. Profile Ouwerling uit Huissen heeft het stokje namelijk om 21:00 uur overgepakt van Profile Wigger en stond tot zondag 05:00 uur klaar voor alle fietsers. Bij de laatste shift tot de finish, heeft de regiomanager van Profile van 05:00 tot 15:00 uur vooral kapotte derailleurs gerepareerd.

Reageer op dit artikel