nieuws

Juncker Bike Parts breidt assortiment uit met Saris indoortrainers

Onderdelen & Accessoires 583

Juncker Bike Parts start een samenwerking met Saris, leverancier van indoortrainers. Marketing- en productmanager Anton Nijhuis: “afgelopen jaren hebben we geen goede invulling kunnen geven aan de categorie indoortrainers in ons portfolio. We zijn blij daar nu verandering in is gekomen.”

Juncker Bike Parts breidt assortiment uit met Saris indoortrainers

Met Saris kunnen sporters het hele jaar door trainen. Het merk levert een breed scala aan indoortrainers, van basic rollerbank trainers tot smart trainers. Om het fietsen zo realistisch mogelijk te maken, zijn veel van de trainers te koppelen aan interactieve software zoals Zwift, Rouvy, TrainerRoad en The Sufferfest. Binnen een handomdraai zit de sporter op de fiets om een duur-, klim- of intervaltraining af te werken of om lekker samen met anderen virtueel te koersen. De trainers van Saris zijn vanaf eind september verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts.

Reageer op dit artikel