nieuws

Dealerreis: een kijkje achter de schermen bij Abus

Onderdelen & Accessoires 414

Abus organiseert in december 2019 en januari 2020 wederom dealerreizen. Op deze manier biedt de fabrikant haar dealers de gelegenheid om de kennis bij te spijkeren en geeft men een uniek kijkje achter de schermen.

Dealerreis: een kijkje achter de schermen bij Abus

Tijdens de dealerreis worden er twee locaties bezocht.
De eerste is een van de productiefaciliteiten in het Duitse Rehe (Westerwald). Hier worden onder andere vouwsloten, beugelsloten, kettingsloten en schijfremsloten geproduceerd.
Naast de productie heeft deze locatie ook een eigen machinebouwafdeling, waar alle zelfontwikkelde machines en mallen worden geconstrueerd.

Campus met Experience Center en Innovatie Lab

De tweede locatie is het hoofdkantoor in Wetter (Ruhr). Deze campus is het kloppende hart van Abus. Er zal hier een bezoek worden gebracht aan het Abus Experience Center en het Innovation Lab en er zal een rondleiding over de campus worden gegeven.
Abus biedt deze reis inclusief hotelovernachting voor 2 personen per dealer kosteloos aan. Indien er per firma meer dan twee gasten willen deelnemen dan vraagt Abus hiervoor een eigen bijdrage van € 125 euro p.p. Beschikbare data: 8 en 9 december 2019 (zondag en maandag), 13 en 14 januari 2020 (maandag en dinsdag), 19 en 20 januari 2020 (zondag en maandag) en 27 en 28 januari 2020 (maandag en dinsdag).

Aanmelden en meer informatie

Dealers kunnen voor meer informatie en aanmelding terecht bij de eigen Abus accountmanager of kunnen bellen of mailen met Geert van Dijk van Abus Nederland (info@abus.nl of 0342 46 2112). Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

Reageer op dit artikel