nieuws

Eurobike Award voor Basil Commuter Carrier

Onderdelen & Accessoires 448

Eurobike Award voor Basil Commuter Carrier

Nederlands succes op Eurobike. De Commuter Carrier – de door Basil, Spanninga, Tracefy, Massload en Mik ontwikkelde innovatieve bagagedrager – is op Eurobike in de categorie ‘bike components’ bekroond met een Eurobike Award.

In haar rapport stelt de jury: “Het is er allemaal, een geïntegreerd achterlicht met een brede straal, volop instelmogelijkheden waarmee de drager kan worden aangepast aan de grootte van het wiel en de berijder, meer ruimte voor de voeten en een GPS-module om diefstal tegen te gaan. Daarnaast waren de juryleden onder de indruk van de aantrekkelijke prijsstelling van het pakket.”

Speciaal ontwikkeld voor de fietsende forens

De bagagedrager is speciaal ontworpen voor de wereldwijd snelst groeiende doelgroep: forenzen. Zij kiezen er bewust voor een fiets (vaak een design e-bike of een speed-pedelec uit het midden- of topsegment) aan te schaffen om te reizen van en naar hun werk. Basil is ervan overtuigd dat forenzen alle voordelen en functies van de unieke bagagedrager zullen waarderen tijdens hun reis. Bovendien zullen ze volgens de fabrikant het stijlvolle en moderne ontwerp van de Basil Commuter Carrier waarderen.

Voorzien van diverse innovaties

De nieuwe Basil Commuter Carrier beschikt over verschillende innovaties. Nieuw is bijvoorbeeld de manier waarop de fietstas aan de bagagedrager wordt gehangen. De verstelbare buis creëert bewegingsruimte voor de hielen. Daarnaast vermindert de ophanging de spanning en druk op de fietsaccessoires. Achterop de carrier zit een geïntegreerd, goed zichtbaar achterlicht van Spanninga. De drager is voorzien van het snelst groeiende geïntegreerde systeem voor bagagedragers; MIK. De mogelijkheid bestaat verder om de fiets ‘smart’ te maken door middel van het Tracefy IoT-systeem.

 

Reageer op dit artikel