nieuws

Zonnebril met Bluetooth en ingebouwde full-HD camera

Onderdelen & Accessoires 575

Deze zonnebril van OSBE zou zomaar uit een James Bond-film kunnen komen; voorzien van bluetooth-technologie zodat je er tijdens het fietsen of scooteren mee kunt bellen en muziek luisteren. Als kers op de taart heeft de bril ook nog een heuse HD-videocamera zodat er tijdens de rit foto’s en video-opnames kunnen worden gemaakt.

Zonnebril met Bluetooth en ingebouwde full-HD camera

De OSBE-zonnebril wordt op de markt gebracht door DC Import. De bril heeft een ingebouwde 16 megapixel full HD-camera, waarmee tot wel 90 minuten video kan worden opgenomen.
Bluetooth-technologie maakt het daarnaast mogelijk dat me de bril handsfree kan worden gebeld en dat er tijdens het rijden of sporten muziek vanaf de mobiele telefoon kan worden geluisterd. In de bril zit een 400mAh lithium batterij verwerkt, die garant staat voor een lang gebruik. De standby-tijd is zo’n 2 uur. Voor de opslag van de foto’s en video’s die met de HD-camera kunnen worden gemaakt, zin in het montuur een 32 gb memory card. Opladen van de lithium batterij gaat met een mini-USB. De bril weegt in totaal zo’n 60 gram. Voor dit bijzondere gadget mag de consument wel 175 euro neertellen.

 

Reageer op dit artikel