nieuws

Fipilock introduceert beugelslot met vingerafdrukscanner

Onderdelen & Accessoires 622

Fipilock introduceert beugelslot met vingerafdrukscanner

Fiets op slot, sleutel vergeten of kwijt… Met het Fipilock beugelslot met vingerafdrukscanner is dit definitief verleden tijd. Ook kopiëren van de sleutel of het kraken van de code zijn met dit slot verleden tijd.

Het Fipilock FL-U9 beugelslot wordt door EU-SEC uit Denekamp op de markt gebracht. Het slot opent simpel door het klepje op de cilinder van het slot weg te schuiven en de vinger even op het scanoppervlak te leggen. Het blauwe led-lampje knippert en het slot is open. Wat het slot bijzonder handig maakt, is dat in totaal tien verschillende vingerafdrukken kunnen worden ingevoerd. Daarmee kan het slot veilig door meerdere personen binnen bijvoorbeeld een gezin worden gebruikt.

4.000 keer te ontgrendelen

In de cilinder zit een batterij die maakt dat het slot tot 4.000 keer kan worden ontgrendeld. Is de batterij leeg, dan is even opladen met een powerbank voldoende om het slot weer open te krijgen. Is de nood echt aan de man, dan kan het slot ook met de bijgeleverde sleutel worden geopend. De vingerafdruktechnologie is conform IP65 beschermd tegen stof en waterstralen.
Het solide slot is in drie beugellengtes verkrijgbaar; van 223,5 tot 352,5 mm. Consumentenprijzen lopen op van 93 euro naar 99 euro.

 

Reageer op dit artikel