nieuws

SKS levert vanaf 1 juli direct in hele Benelux

Onderdelen & Accessoires 502

Met ‘Dealer Direct’ kunnen na de dealers in Nederland vanaf 1 juli 2019 ook dealers in België en Luxemburg rechtstreeks producten bestellen bij SKS Germany. Frederik Reichert, Exportmanager SKS Germany: “Dealer Direct leidde in de landen waar het al eerder werd doorgevoerd tot meer dan een verdubbeling van de omzet.

SKS levert vanaf 1 juli direct in hele Benelux

Exportmanager Reichert vertelt dat direct wordt gestart met de opbouw van een sterk dealernet in België en Luxemburg. “Deze dealers genieten een aantal aantrekkelijke voordelen die het zakendoen met ons zowel gemakkelijk als lucratief maken.”

Dealer sleutel tot succes

SKS Germany bevestigt met deze stap haar geloof in de kracht van het dealernetwerk. Frederik Reichert: “Onze accessoires floreren bij het advies van de vakman. Het is aan ons om de dealers van onze innovatieve producten te overtuigen, van de Duitse kwaliteit met standaard vijf jaar fabrieksgarantie en van een sterke en soepele ondersteuning van onze buitendienst. Wij dringen dealers niets op maar bekijken de individuele situatie en stellen samen vast welke producten van SKS Germany mooi in het assortiment passen. Producten die niet verkocht worden, nemen we terug.”

Reageer op dit artikel