nieuws

Bobike introduceert GO mini

Onderdelen & Accessoires 265

Exact één jaar na de introductie van de GO maxi, kondigt Bobike de komst van ‘kleine zus’ de GO mini aan. Een trendy fietszitje voor voorop de fiets met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Bobike introduceert GO mini

De GO maxi kwam in maart 2018 op de markt en werd specifiek voor de internationale markt ontwikkeld. De geïntegreerde, verhoogde bescherming van de kuip maakt het zitje extra veilig in landen waar fietspaden niet de norm zijn. Tegen de verwachtingen in, bleek de GO ook in Nederland razend populair en kon de vraag naar een bijpassend voorzitje niet langer genegeerd worden.

Ontwerp zoals Bobike ONE mini

De GO mini is qua vormgeving afgeleid van de Bobike ONE mini, maar met een minder luxe afwerking om binnen het voordelige prijspunt van de GO te passen. Net als alle andere Bobike zitjes, heeft ook de GO een dubbelwandige kuip van stevig kunststof en een lichaamsomsluitend ontwerp met armsteunen voor extra veiligheid. De driepuntsgordel is met één hand te bedienen en sluit in een solide ‘Easy-Click’ gesp. Het kussentje is comfortabel, eenvoudig schoon te maken en volledig waterproof. De voetsteuntjes zijn zonder gereedschap in hoogte verstelbaar.

Voor kinderen van 9 maanden tot 3 jaar

De Bobike GO mini is een kinderzitje voor montage voorop de fiets en geschikt voor kinderen met een leeftijd vanaf ongeveer 9 maanden tot 3 jaar of tot een lichaamsgewicht van 15 kg. De Bobike GO mini wordt geleverd inclusief montagemateriaal voor smallere en bredere stuurbuizen (Ø 22-28 mm en op MTB stuurbuizen: 1-1/8”). Voor montage op een A-Head stuurpen is een apart montageblok verkrijgbaar.

Vijf pastelkleuren, helm en windscherm

De GO mini komt in vijf trendy pastelkleuren. Deze kleuren hebben een belangrijke rol gespeeld in de populariteit van de GO. Tevens zijn er in elke kleur bijpassende helmen en windschermen verkrijgbaar. De eerste modellen zullen half maart 2019 beschikbaar zijn. De advies verkoopprijs is € 59,99. Beschikbare kleuren zijn vanilla cupcake, macaron grey, lemon sorbet, marshmallow mint en cotton candy pink.

 

Reageer op dit artikel