nieuws

Shimano komt met Limited Edition S-Phyre Aurora schoen

Onderdelen & Accessoires 811

Slechts 700 paar van de nieuwe Aurora S-Phyre RC9-schoen komen naar Europa. Dit is inclusief de zeven paar die schitterden aan de voeten van Team Jumbo-Visma tijdens de Tour Down Under van dit jaar.

Shimano komt met Limited Edition S-Phyre Aurora schoen
De Aurora S-Phyre RC9-schoen heeft hetzelfde DNA als de huidige zwarte, blauwe en groene S-Phyre RC9.

De nieuwe S-Phyre Aurora ontleent zijn naam aan één van de meest majestueuze fenomenen van de natuur: het noorderlicht, een zeldzaam en magisch kleurenspel dat iedereen fascineert. De Aurora S-Phyre RC9-schoen heeft hetzelfde DNA als de huidige zwarte, blauwe en groene S-Phyre RC9. Verschil is alleen dat ze is uitgevoerd met een glinsterend blauw, paars en turquoise synthetisch microvezelleer bovendeel. Het is uit één stuk en lijkt van kleur te veranderen wanneer licht op de schoen reflecteert.

Aurora-fietsbrillen

Complementair aan de Aurora S-Phyre RC9-schoenen zijn de Aurora S- Phyre R-fietsbrillen. Deze brillen kenmerken zich door de brede, uit één stuk bestaande gepolariseerde polycarbonaat lenzen (PL) en het ultralichte frame. Deze bril heeft hetzelfde glinsterende blauw, paars en turquoise kleurenschema als de schoenen.
De Aurora S-Phyre RC9-schoen weegt 232 gram en is verkrijgbaar in de maten 36-48 (ook in halve maten en brede pasvormen). De Aurora S- Phyre -bril weegt 25,6 gram. Zowel de schoenen als de bril zullen vanaf eind februari verkrijgbaar zijn bij geselecteerde Shimano S-Phyre-dealers.

 

Foto's

Reageer op dit artikel