nieuws

Qibbel Air-achterzitje genomineerd voor Baby Innovation Award

Onderdelen & Accessoires 108

Hij is nog maar enkele weken bij de fietsenwinkel verkrijgbaar, maar al wel genomineerd voor een Baby Innovation Award in de categorie mobility; het Qibbel Air-fietsstoeltje. Reden voor de nominatie zijn het lage gewicht, het gebruik van mesh netbespanning en de gemakkelijke en universele montage.

Qibbel Air-achterzitje genomineerd voor Baby Innovation Award
De Qibbel Air weeggt slechts 2,5 kilo en is daarmee het lichtste achterzitje van Nederland.

De Qibbel Air is een nieuw type fietsstoeltje dat slechts 2,5 kilo weegt. Het is daarmee lichtste achterzitje van Nederland. De Qibbel Air past op vrijwel alle fietsen en is gemakkelijk te bevestigen. Dankzij de hoge leuning met netbespanning (mesh) is het comfortabel voor kinderen en aangenaam op warmere dagen. Bij de ontwikkeling is ook aan duurzaamheid gedacht; de materialen gaan lang mee, waardoor het stoeltje jarenlang kan worden gebruikt. Verder voldoet het achterzitje aan de EN 14344-norm en heeft het een veilige vijfpuntsgordel.

Baby Innovation Award

De Baby Innovation Awards worden elk jaar uitgereikt tijdens de Negenmaandenbeurs die van 20 t/m 24 februari plaatsvinden in de RAI. De prijswinnaars worden deels door een vakjury, maar grotendeels door de stemmende Nederlander bepaald. De Qibbel Air is het enige genomineerde fietsstoeltje.

 

Reageer op dit artikel