nieuws

Eurofender viert 10-jarig bestaan

Onderdelen & Accessoires 216

Eurofender, producent van hoogwaardige kunststof spatborden, viert in februari 2019 haar 10-jarig jubileum. Het bedrijf produceert voor tal van aansprekende tweewielerfabrikanten.

Eurofender viert 10-jarig bestaan
Eurofender produceert spatborden voor onder andere fietsen van Batavus, Gazelle, Giant, Koga en Trek

CEO Alberto Silvestri vertelt dat Eurofender afgelopen jaren flink kon groeien als gevolg van de persoonlijke aanpak, aandacht, consistente kwaliteit en oog voor detail die het bedrijf presenteert.  “Bij Eurofender is er niet alleen aandacht voor de beste oplossing vanuit technisch oogpunt, maar ook voor de oplossing die het beste aansluit bij de wensen van de klant.”

Bekende merken als klant

Eurofender werd in 2009 opgericht door de huidige CEO, Alberto Silvestri. De merknaam doet misschien niet direct een belletje rinkelen, maar Eurofender spatborden worden onder andere gemonteerd op fietsen van Batavus, Gazelle, Giant, Koga en Trek. Dankzij een uniek, in-huis ontwikkeld productieproces, creëert Eurofender stijve en rechte spatborden die ook nog eens lichtgewicht en zeer duurzaam zijn. Alle Eurofender spatborden worden handgemaakt in Italië door een vast team met ruime ervaring. De mogelijkheden en opties zijn eindeloos. Eurofender zoekt continu naar de optimale combinatie tussen functionaliteit en design.

 

Reageer op dit artikel