nieuws

Droge fietsschoenen met Go4Dry

Onderdelen & Accessoires 204

Voor fanatieke fietsers blijven de periodes waarbij je regelmatig met een paar natte fietsschoenen thuis komt erg vervelend. Helemaal wanneer je de volgende dag dezelfde schoenen weer aan wilt. Een interessant alternatief voor een paar oude kranten is de Go4Dry schoendroger.

Droge fietsschoenen met Go4Dry
De Go4dry schoendroger geeft tijdens het droogproces de schoenen ook een ozonbehandeling om geurtjes en schimmels te verdrijven.

De Go4Dry maakt de schoenen niet alleen droog, maar maakt ook bacteriën en schimmels onschadelijk. Het apparaatje produceert namelijk een minimale hoeveelheid desinfecterende ozon tijdens het droogproces. Ongewenste geurtjes worden zo ook verdreven.

Ook voor luxe schoenen

Voor het drogen van schoenen beschikt het apparaat over twee programma’s. Eén voor sportschoenen en één voor luxe (leren) schoenen. Dit laatste programma droogt over een langere periode bij een lagere temperatuur. Bij extreem natte schoenen kan het zijn dat je de droogprocedure nog een keer moet worden herhaald. Dit kan met slechts één druk op de knop, sneller als het vervangen van een krant. Handig is ook dat de Go4dry schoendroger kan worden opgevouwen, zodat het apparaat gemakkelijk mee op reis kan. Een leuke bijkomstigheid voor de fietsspeciaalzaak is, dat op aanvraag de Go4Dry in een gepersonaliseerde kleurcombinatie kan worden geleverd.

Foto's

Reageer op dit artikel