nieuws

Ontwerp je eigen helm

Onderdelen & Accessoires 976

Na jaren van ontwikkeling in software, printtechnologie en productietests, is Safeways het ‘eerste’ helmenmerk ter wereld dat klanten aanbiedt om zelf hun helm te ontwerpen. De helmen worden vervolgens als enkel stuk in Duitsland door partner KED Helm Systems vervaardigd.

Ontwerp je eigen helm
Via een online configurator kan de klant zelf zijn of haar Safeways helm ontwerpen.

De helmen worden door Safeways gespiegeld aan de binnenzijde digitaal bedrukt. Daarmee zijn ze beschermd tegen schade van buitenaf. Safeways zocht lang naar inkt die de hoge temperatuur van het thermovormproces van de helm kon weerstaand.

Online zelf ontwerpen

Via een online configurator kan de klant zelf zijn helm ontwerpen. De wereldwijde introductie van het ‘ontwerp-je-eigen-helm’-concept startte deze maand met een crowdfunding-campagne. De reden hiervoor is dat schaalgrootte nodig is om de consument een passende prijs te kunnen bieden.

Reageer op dit artikel