nieuws

Bontrager vergoedt twee jaar lang schade aan carbonwielen

Onderdelen & Accessoires 407

Raken Bontrager carbonwielen binnen twee jaar na aankoop beschadigd, dan vervangt Bontrager ze kosteloos. Dat is in een notendop de essentie van het ge-update Carbon Care-wielprogramma van Trek en Bontrager.

Bontrager vergoedt twee jaar lang schade aan carbonwielen
Bontrager heeft haar Carbon Care-wielprogramma uitgebreid.

De aanvulling op het bestaande Carbon Care-wielprogramma wordt per direct van kracht en geldt voor alle carbonwielen van Bontrager die de afgelopen twee jaar zijn aangeschaft. De vervanging is gratis voor de eerste eigenaar en zowel van toepassing op carbonwielen van Bontrager die standaard op fietsen gemonteerd zijn, als op losse aankopen. Het ge-update Carbon Care-programma biedt de klant daarnaast vanaf twee jaar na de originele aankoopdatum ondersteuning in de vorm van scherp gereduceerde kosten voor vervanging of het herbouwen van wielen. Deze service is beschikbaar voor alle originele eigenaren van carbonwielen van Bontrager, ongeacht de aankoopdatum.

Vertrouwen bieden

Met de uitbreiding van haar Carbon Care-programma wil Bontrager vertrouwen in de aankoop meegeven. Productmanager wielen Graham Wilhelm vertelt: “Fraaie carbonwielen vergen een flinke investering en die is de moeite waard. Maar wielen krijgen veel te verduren. Rijders willen erop kunnen vertrouwen dat ze geen geld hebben verspild als er iets mis gaat.”
Naast haar verbeterde Carbon Care-programma kent Bontrager voor al haar producten een Unconditional Bontrager Guarantee van 30 dagen. Voor de Bontrager-helmen geldt een Crash Replacement Guarantee, die gratis een vervangende Bontrager-helm aanbiedt binnen een jaar na aankoop bij een crash.

Reageer op dit artikel