nieuws

Cool aluminium: EDGE AL van SKS Germany

Onderdelen & Accessoires 2276

Cool aluminium: EDGE AL van SKS Germany

Spatbordspecialist SKS Germany introduceert de aluminium EDGE AL. Deze sterke, effectieve en vooral cool gestileerde spatborden zijn een echte upgrade van je city, trekking of urban bike. Matzwart afgewerkt en met slechts 3 bevestigingspunten bijna onzichtbaar gemonteerd. Uiterst stabiel en maximale spatbescherming.

Sponsored content door SKS Germany

Voor het eerst in haar bijna honderdjarige bestaan komt SKS Germany met een aluminium spatbord. En niet zomaar een spatbord. Vaak zien we een spatbord als een noodzakelijk kwaad: het houdt je droog maar siert je bike niet. Dat moest anders, vond SKS Germany. Designers en constructeurs gingen aan de slag en het resultaat is de EDGE AL: een echt design spatbord van aluminium voor city, trekking of urban bikes, in een stoere matzwarte afwerking. Natuurlijk met de geroemde kwaliteit van SKS Germany, vertaald naar een perfecte spatbescherming, een solide constructie en vijf jaar fabrieksgarantie.

Allereerst over het design. Vaak gaat een mooie vorm ten koste van de functie. Niet bij de EDGE AL. De spatborden zijn strak en modern gelijnd en hebben slechts drie bevestigingspunten. Desondanks zitten ze door het sterke aluminium heel solide aan de fiets bevestigd, zonder noodzaak van een bagagedragerbevestiging. De spatborden lopen door tot onder de asmoeren en geven daarmee opspattend water en modder geen enkele kans. Door de cleane bevestiging lijken de spatborden te zweven boven de wielen en vallen daardoor nauwelijks op. De matzwarte afwerking geeft de EDGE AL een extra stoere, pure maar ook elegante uitstraling.

EDGE AL zijn door de toepassing van aluminium sterke, lichtgewicht spatborden en geschikt voor city, trekking en urban bikes, met een maximale bandbreedte van 42 mm. Consumentenadviesprijs (setprijs): 39.99 euro.

Klik hier voor meer info

Reageer op dit artikel